Wij zijn Reijnders

Jou verzekeren van vaste waarde voor de toekomst: dát is waar wij elke dag voor gaan!

Onze missie? Wij helpen jou in het onderhouden van schilderwerk, timmerwerk, glaswerk. Zo ben jij verzekerd van kwaliteit en bespaar je kosten op de lange termijn. Kortom: een vaste waarde voor de toekomst. Daar kun je op bouwen.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn om ons aan het werk te zien!

Het team van Reijnders is altijd op zoek naar talent en kwaliteit. Bekijk hier onze vacatures:

Vacatures

Onze kernwaarden

Passie

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk trots op hun werk. Samen staan we voor vakmanschap.

Professionaliteit

Bij alles wat we doen, staat kwaliteit voorop. We zetten in op kennis en scholing en werken altijd voor het allerbeste resultaat.

Duidelijkheid

Wij houden van duidelijkheid. Onze klanten hebben daarom één vast aanspreekpunt.

Vernieuwend

We zijn leergierig en lopen graag voorop: we onderzoeken constant hoe we ons werk kunnen optimaliseren en zijn daarbij altijd bezig met de laatste ontwikkelingen.

Saamhorigheid

We weten waar we samen voor staan en waar we naartoe willen. Dat zorgt voor energie en enthousiasme binnen ons team.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten. We houden voortdurend duurzame ontwikkelingen in ons vakgebied in de gaten en zijn trots om te vermelden dat we werken met minder milieubelastende producten.

Daarbij weten we bij Reijnders: de jeugd heeft de toekomst. We zijn er trots op dat we onszelf een leerbedrijf mogen noemen, waar we onze kennis mogen overdragen aan onze energieke leerlingen. Daarnaast geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om te groeien binnen Reijnders.

Ons team

Wij zijn trots op Reijnders. En Reijnders kan niet bestaan zonder alle toppers in ons team. Vol passie beginnen ze elke ochtend weer met frisse moed aan hun werkdag. Leer ons hier kennen.