Annemiek

Annemiek van Noorloos uit Horst werkt vanaf maart bij Reijnders. Als financieel medewerkster is zij de vrouw achter de cijfers. “Deze baan bij Reijnders is een grote stap in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

“Het werk bevalt me uitstekend, al vond ik het vooraf wel spannend. Bij Reijnders ben ik verantwoordelijkheid voor het hele proces. Van a tot z. Dat had ik niet eerder gedaan. Maar ik ben blij dat ik de uitdaging aannam. Blijkbaar had ik wel de kennis en kunde, maar nog niet de ervaring Het is een grote stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. En ik ben Gertjan dankbaar dat hij me die kans gaf.”

De taken van Annemiek? Verkooprekeningen maken, inkoopfacturen beoordelen en de belastingaangifte doen. Ook duikt Annemiek soms verder in de cijfers. Die analyses deelt ze met Gertjan. “Ik krijg veel vrijheid in de manier waarop ik het werk invul. Als ik maar zorg dat alles op orde is. Gertjan zit me niet de hele dag te controleren. In die zin is hij geen traditionele werkgever. Dat doet hij bij de schilders ook niet. We krijgen hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat is fijn werken. Ik denk dat we daarom onbewust onze taken nét iets beter uitvoeren.”

Annemiek leerde Reijnders de eerste maanden kennen als een informeel bedrijf. “We gaan hier op een prettige manier met elkaar om. Dat merkte ik wel op het bedrijfsfeest en de barbecue die georganiseerd werd. Daar leerde ik de collega’s kennen. En werd duidelijk dat ik écht op een fijne plek terecht ben gekomen. Al wist ik dat eigenlijk al.”

Annemiek en Elly zijn de enige twee vrouwen in het ‘mannenbolwerk’ van Reijnders. “Maar dat is helemaal niet erg, hoor! De mannen zijn hartstikke leuk. Dat heb ik ook weleens anders meegemaakt.”

Thuis in Horst draagt Annemiek zorg over haar 2-jarige dochter. Veel tijd voor hobby’s is er daarom niet. “Mijn dochter is een hele grote hobby. Veel tijd voor ontspanning is er niet. Alleen op woensdagavond. Dan ga ik naar yoga. Daar komt niemand aan.”

Annemiek
Terug naar overzicht