Renovatiewerkzaamheden

Wij zijn meer dan alléén een schilderbedrijf: ook voor timmer- en glaswerk ben je bij ons aan het goede adres. Om jouw pand in de beste staat te houden zijn namelijk ook af en toe timmer- of glaswerkzaamheden nodig. En dan is het fijn als één partij dat allemaal kan bieden.

Je kunt contact met ons opnemen voor zowel reparatie als preventief onderhoud. Lees hieronder welke diensten we aanbieden.

Zoek je een onderhoudspartner voor de lange termijn? Hier lees je meer over onze onderhoudsplannen.

Persoonlijk advies?

neem contact op

Timmerwerkzaamheden

Voor alles wat met hout te maken heeft, staan wij voor je klaar. Goed bijgehouden houtwerk is namelijk belangrijk voor de uitstraling van jouw pand, maar zo bespaar je ook kosten op de lange termijn.

Waarvoor kun je bij ons terecht? Onze ervaren timmerlieden regelen het passchaven van deuren en kozijnen, maken koofaftimmeringen en monteren plafonds. Wil je een kast of schuifwand? Ook dan helpen wij je graag. Uiteraard voeren we tevens deelvervangingen uit en kun je ons bereiken voor het repareren van houtrot.

Glaswerkzaamheden

Wij zorgen ervoor dat jouw glaswerk in de goede staat verkeert. Glas is namelijk niet alleen iets om doorheen te kijken; het heeft ook aanvullende eigenschappen. Wij leveren en monteren nieuw glas in diverse bouwelementen, zoals hout, staal, kunststof en aluminium.

We geven je graag advies op maat en bekijken samen welk type glas het beste past bij jouw duurzaamheidseisen. Tenslotte zorgen we voor de correcte afwerking.

Betonreparatie

Je denkt er vaak niet direct aan, maar ook een sterk materiaal zoals beton kan schade oplopen. Bijvoorbeeld door te zware belasting of strenge vorst. Voor de stabiliteit van jouw pand is het belangrijk om het beton op tijd te herstellen.

Daar helpen wij je graag bij. Bij ons kun je namelijk ook terecht voor betonreparatie. We kappen slechte delen weg en repareren het met een betonreparatiemortel. In overleg met jou bepalen we het beste plan van aanpak.

Verduurzamen

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Logisch dus dat jij bij het onderhoud van jouw pand ook vragen hebt over de duurzaamheid. Natuurlijk is het goed onderhouden van een pand al duurzaam op zichzelf, want hierdoor gaat het langer mee. Maar ook voor het plaatsen van bijvoorbeeld dubbel glas of nieuwe kozijnen kun je contact met ons opnemen.

Daarbij bieden we sinds kort Silicone Roofing TG aan. Dit is een witte dakcoating waarmee we niet alleen de levensduur van jouw dakbedekking verlengen, maar ook zorgen voor een aangenamer binnenklimaat: de witte coating stoot zonlicht af en verlaagt de binnentemperatuur. En dat is duurzaam.