Stefan

Ons team bestaat uit ervaren schilders, maar wordt ook regelmatig aangevuld met enthousiaste nieuwe mensen die dit prachtige vak willen leren. Een van hen is Stefan Aengenend. Begin 2021 startte hij bij Reijnders en hij heeft het goed naar zijn zin. “Bij Reijnders heerst een warme sfeer, het voelt als een familie.”

Na zijn werk als specialistisch schoonmaker was Stefan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Al snel kwam hij via een vacature terecht bij Reijnders, waar hij al doende het schildersvak leerde van zijn collega’s.

Voldoening

“Op dit moment ben ik veel bezig met vastgoedonderhoud. Daarbij zorg ik onder andere voor het schuren, wassen en schilderen van deuren en kozijnen, maar ook ander schilderwerk hoort bij mijn taken,” vertelt Stefan. “Mijn werk als schilder geeft me voldoening, omdat er na afloop een mooi eindresultaat te zien is. Je ziet een project in positief opzicht veranderen terwijl je ermee bezig bent.”

Behulpzame collega’s

“Toen ik bij Reijnders begon, was ik nog geen schilder. Ik heb de kans gekregen om het vak te leren van mijn collega’s. De collega’s zijn erg behulpzaam en enthousiast over hun vak. Zo heb ik in de afgelopen tijd het schildersvak al goed onder de knie gekregen.”

Het werken in het team van Reijnders bevalt Stefan goed: “Ik werk meestal met dezelfde collega’s, maar soms ook met andere schilders. De onderlinge sfeer is erg goed, iedereen is begaan met elkaar.”

Sporten en gezelligheid

In zijn vrije tijd vindt Stefan het fijn om te sporten en ontspannen. “Ik maak graag tijd vrij om in de sportschool te sporten. In het weekend spreek ik regelmatig met vrienden af om samen gezellig iets te drinken.”

Stefan
Terug naar overzicht