Schilderwerk

Tot op de dag van vandaag staan we als schildersbedrijf en onderhoudsschilder garant voor vakkundig en veelzijdig schilderwerk. En dat doen we al sinds 1966. Goed onderhoud van schilderwerk is daarbij een belangrijk speerpunt. Dit draagt namelijk bij aan waardebehoud van het pand, het voorkomen van achterstallig onderhoud en kostenbesparing op de langere termijn. 

Sander | Reijnders

Sander

voor persoonlijk advies

neem contact op

Binnenschilderwerk

Op zoek naar een binnenschilder, maar wilt u overlast in uw pand vermijden? Onze werkwijze is zo ingericht dat uw eigen werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw pand er van binnenuit precies uit komt te zien zoals u dat wenst.  Neem vrijblijvend contact met ons op!

Buitenschilderwerk

Het goed onderhouden van schilderwerk is belangrijk om het houtwerk aan het pand in goede conditie te houden. Op basis van uw wensen en behoeften adviseren wij over de beste aanpak op het gebied van schilderwerk aan uw pand. Daarbij kijken we ook naar de staat van het pand, want elk gebouw is anders en vergt een andere aanpak. Tijdens het buiten schilderen maken onze schilders alleen gebruik van hoogwaardige en duurzame verf, zodat uw pand altijd in goede staat verkeert. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kleuradvies

Kleurgebruik heeft een grote impact op de beleving van de gebruiker. Wilt u een ruimte met een uitnodigend of stimulerend karakter? Of juist een kamer die rust en eenvoud uitstraalt? De gespecialiseerde schilders van Reijnders geven persoonlijk kleuradvies. Dat doen we op basis van uw wensen en behoeften. Met behulp van beeld laten wij u direct zien wat de kleur in uw ruimte doet. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!