Schilderwerk

Tot op de dag van vandaag staan we als schildersbedrijf en onderhoudsschilder garant voor vakkundig en veelzijdig schilderwerk. En dat doen we al sinds 1966. Goed onderhoud van schilderwerk is daarbij een belangrijk speerpunt. Dit draagt namelijk bij aan waardebehoud van het pand, het voorkomen van achterstallig onderhoud en kostenbesparing op de langere termijn. 

Coen | Reijnders

Coen

voor persoonlijk advies

neem contact op

Binnenschilderwerk

Op zoek naar een binnenschilder, maar wilt u overlast in uw pand graag vermijden? Onze werkwijze is zo ingericht dat uw eigen werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat uw pand er vanbinnen uit komt te zien zoals u dat wenst.  

Buitenschilderwerk

Het goed onderhouden van schilderwerk is belangrijk om het houtwerk aan het pand in goede conditie te houden. Op basis van uw wensen en behoeften adviseren wij over de beste aanpak op het gebied van schilderwerk aan uw pand. Daarbij kijken we ook naar de staat van het pand, want elk gebouw is anders en vergt een andere aanpak. Tijdens het buiten schilderen maken onze schilders alleen gebruik van hoogwaardige en duurzame verf, zodat uw pand altijd in goede staat verkeert. 

Kleuradvies

Kleurgebruik heeft impact op de beleving van de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan een verblijfruimte die u een uitnodigend en stimulerend karakter wilt geven, of een kamer waarin men op zoek is naar rust en eenvoud. Kleuren geven sfeer of gemoedelijkheid. Wij kijken naar de kleurbeleving van de mens en welke effecten dit heeft op het welzijn. Door het toepassen van de juiste kleurcombinaties wordt de werk- en leefomgeving geoptimaliseerd.

Onze gespecialiseerde schilders geven persoonlijk kleuradvies op basis van uw wensen en behoeften. Met behulp van beeld kunnen wij u direct laten zien wat de kleur in uw ruimte doet. We besteden daarbij ook aandacht aan omgevingsfactoren zoals lichtinval en de indeling, vorm en functie van de ruimte.
Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!