Geert

40 jaar bij Reijnders!

We hebben iets te vieren! Het team van Reijnders bestaat uit gepassioneerde, enthousiaste mensen. Een van hen is Geert en Geert is 40 jaar in dienst. “Als ik nu terug kijk, is het voorbij gevlogen”, lacht Geert.

Geert begon zijn carrière bij Reijnders meteen vanuit school. “Nadat ik mijn school had afgerond wilde ik meteen gaan werken. Ik ben destijds bij Reijnders begonnen als vakantiekracht. Na de vakantie ben ik blijven hangen en nooit meer weggegaan.”

Werken als schilder

“Het leukste aan het werken als schilder vind ik de afwisseling. Je moet mij niet in een fabriek of de hele dag op kantoor neerzetten. Hier werk je op basis van projecten. Ik begin aan een project en na een aantal weken ga je weer door naar de volgende. Zo houd je het leuk en blijft het werk afwisselend”, aldus Geert.

Op dit moment werkt Geert bij een particuliere klant, hier houdt hij zich bezig met het witten van de gevel: “Maar hiervoor zijn we een aantal weken bezig geweest bij het ziekenhuis in Venlo. Het soort opdrachten is dus ook heel verschillend.” Maar of Geert een voorkeur heeft voor een particulier of zakelijke opdracht? “Nee, de mooiste opdrachten vind ik de panden die na ons werk er compleet anders uitzien dan voorheen. Dan zie je ook waar je je iedere dag voor inzet. Of dat nu bij een ziekenhuis of een normaal huis is, dat maakt mij niet zoveel uit.”

Werken bij Reijnders

40 jaar bij dezelfde werkgever. In de tijd waarin we nu leven, is dat best een prestatie. Toch ziet Geert dat niet echt zo. “Ik heb het hier gewoon naar mijn zin. We hebben een mooi team. Iedereen kan met elkaar werken en we hebben nooit onenigheid onderling. Dat is echt veel waard, want dat zie je niet vaak. Ook krijgen we veel eigen verantwoordelijkheid en kunnen we onze projecten zelfstandig uitvoeren. Verf bestellen en contact met de klant: het hoort er allemaal bij.”

Hoe Geert de toekomst ziet? “Ik ga gewoon door met werken. Op dit moment begeleid ik ook een leerjongen. Dat is ook weer even wennen maar ook dat komt helemaal goed. Zo blijft het werken ook leuk.”

 

Geert
Terug naar overzicht