Onze onderhoudsplannen

Als vastgoedbezitter krijg je vroeg of laat te maken met noodzakelijk onderhoud. Dit is belangrijk om onnodige kosten te voorkomen. Toch is het vaak het laatste waaraan je wil denken. Daarom nemen wij jouw onderhoudszorgen uit handen.

Met planmatig onderhoud word jij gedurende lange tijd volledig ontzorgd. Jij hoeft nergens aan te denken, wij nemen contact op met jou. Zo blijft jouw vastgoed in uitstekende conditie en behoudt het zijn waarde. Geen onverwachte kosten en reparaties, maar de beste kwaliteit voor een vooraf afgesproken bedrag. Zo weet jij waar je op kunt rekenen.

Hieronder vind je al onze onderhoudsplannen.

Persoonlijk advies?

neem contact op

Inspectie en advies

Als je kiest voor het pakket ‘inspectie en advies’, ben je elke twee jaar verzekerd van een onderhoudscontrole. Wij nemen op eigen initiatief contact met je op. Tijdens de inspectie bekijken wij je vastgoed zorgvuldig. Eventuele onderhoudswerkzaamheden voeren wij zo snel mogelijk uit. We bespreken van tevoren de kosten van dit onderhoud, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Meerjarig onderhoudsplan

Met ons meerjarig onderhoudsplan pakken we het iets groter aan. Samen met jou gaan we in overleg over wat er op de lange termijn moet gebeuren om de kwaliteit van jouw vastgoed te behouden. Wij maken een onderhoudsplanning verspreid over meerdere jaren en leveren hierbij direct een prijsindicatie. Zo weet jij wat je kunt reserveren voor toekomstig onderhoud en sta je nooit voor onverwachte kosten.

Reijnders Optimaal

Ons onderhoudsplan ‘Reijnders optimaal’ kun je zien als een abonnement. Voor een vast bedrag per maand (of jaar) ben jij verzekerd van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam onderhoud. Wij maken een plan voor de komende twintig jaar en focussen daarbij op preventief onderhoud, waardoor er geen herstelwerkzaamheden of correctieonderhoud nodig zijn als het eigenlijk al te laat is. Zo bespaar je aanzienlijk op onderhoudskosten.  

Resultaatgericht samenwerken

Op zoek naar een preventieve aanpak die naast regulier onderhoud ook rekening houdt met jouw bedrijfsdoelstellingen? Dan is onze laatste optie ‘Resultaatgericht samenwerken’ geschikt voor jou. Aan de hand van jouw vastgoedstrategie maken we een inventarisatie. Welk soort onderhoud heeft jouw pand nodig? Samen bekijken we de economische levensduur, kwaliteitsuitgangspunten en functionele eisen van het vastgoed. Zo zorgen we dat jouw pand in de goede kwaliteit verkeert volgens kwaliteitsnormen NEN2760.

Wij bedenken vervolgens een aantal opties voor een zo duurzaam en kostenbesparend mogelijk beheer en onderhoud. We kijken nadrukkelijk naar de lange termijn, waardoor jij het gekozen onderhoudsplan kunt opnemen in jouw meerjarenbegroting. Zo ben jij verzekerd van vaste waarde voor de toekomst!