Rob

Reijnders bestaat uit een team van enthousiaste, gemotiveerde medewerkers. Eén van hen is Rob Cuppes. Hij werkt, sinds de overname van Bos Schilderwerken, bij Reijnders waar hij nog steeds iedere dag met plezier naartoe komt. “Ik vind het nog altijd een super mooi vak waar ik veel energie uithaal”, aldus Rob.

Rob is 56 jaar en al zijn hele carrière onderhoudsschilder. “Ik kom oorspronkelijk van Bos Schilderwerken waar ik altijd onderhoudsschilder ben geweest. Hier deed ik niet alleen schilderen, maar stuurde ik ook grotere projecten aan als we deze hadden. Bij Reijnders krijg ik nu de kans om dit verder op te pakken en daar ben ik heel erg blij mee”, zegt Rob.

Door ontwikkelen

“Ik wilde vroeger altijd al de technische kant op en ik vond het leuk om te schilderen als klein jongetje. Daarom ben ik naar de LTS gegaan. Hier had je een blokkensysteem waar je een paar weken gaat schilderen, een paar weken metaal bewerkt en nog een paar weken hout bewerkt. Hier vond ik het schilderen veruit het leukste,” vertelt Rob.

Rob rondde zijn schildersopleiding op de LTS af, maar bleef niet stilstaan. “Ik blijf mezelf altijd door ontwikkelen. Dit vind ik erg belangrijk om te blijven doen. Zo volgde ik nog verschillende relevante opleidingen en cursussen,” vertelt Rob verder. Eén van deze opleiding is een ondernemersopleiding. “Deze komt nu perfect uit aangezien ik hier projecten coördineer en de jongens aan het werk houdt.”

Een geweldig vak

Dat Rob van het schildersvak houdt is wel duidelijk. Het klantencontact vindt Rob één van de mooiste dingen van het vak. “Ik vind het geweldig om contact te hebben met klanten. Zo vind ik het mooi om te kijken hoe we ze kunnen helpen of om ze op de hoogte te houden van wat de status is van het project,” begint Rob. Het klantencontact is niet het enige wat ervoor zorgt dat Rob met plezier naar het werk gaat. “De veelzijdigheid van het vak vind ik ook geweldig. Ieder project en dus ook iedere dag is anders. Verder staat de schilderswereld nooit stil qua ontwikkeling. Er komen altijd wel nieuwe technieken bij die het werk uitdagend houden.”

Opa Rob

Naast zijn werk is Rob sinds kort ook opa! “Ik heb drie dochters en ik ben sinds drie maanden de trotse opa van mijn eerste kleinzoon,” lacht Rob. “Ik vind het vanzelfsprekend geweldig om tijd door te brengen met mijn dochters en kleinzoon. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij een manege waar één van mijn dochters paardrijdt. Hier doe ik het onderhoud,” vertelt Rob verder.

En in zijn vakanties? Dan gaat Rob meestal naar Oost-Duitsland. “Hier woont een van mijn dochters. We zien haar natuurlijk minder vaak dan mijn andere dochters die wel in de buurt wonen. Dus het is heerlijk om de vakanties bij haar door te brengen.”

Rob
Terug naar overzicht