‘Als kennispartner ondersteunen wij Reijnders in hun vooruitstrevende en innovatieve karakter’

Reijnders werkt al jaren samen met Felix van der Putten Verf. Tim Mulder, verftechnisch adviseur van het bedrijf, vertelt over zijn ervaringen met Reijnders en de uitdagingen die ze samen aangaan. “Reijnders is een prettige klant. Ze communiceren helder en duidelijk. We trekken graag samen op en willen stappen zetten, onder andere op het gebied van lange termijnplannen voor vastgoedeigenaren.“

Mulder adviseert en informeert Reijnders over de verschillende producten die ze aanbieden. De mogelijkheden bij de verfgroothandel zijn namelijk eindeloos. “Verf is natuurlijk niet zomaar verf. Voor de levensduur en kwaliteit is het van groot belang dat de schilder de juiste verf gebruikt. En dat iets waar wij voortdurend over in gesprek zijn met Reijnders.”

Korte lijntjes
Ook tijdens werkzaamheden aan een project zijn Felix van der Putten Verf en Reijnders in gesprek. “Ons contact houdt niet op nadat we de verf geleverd hebben. Zo denken we bijvoorbeeld mee met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Daarin bespreken we welke producten wanneer gebruikt moeten worden. We kijken dan samen kritisch naar de situatie en komen dan samen tot een efficiënt plan. Daarnaast zijn we ook tijdens het traject steeds meer betrokken. Zo krijg ik regelmatig telefoon van schilders met product specifieke vragen. Korte lijntjes dus!”

Mulder werkt al jarenlang samen met Reijnders. Hij ziet Reijnders als een mooi, groeiend bedrijf. “Het is mooi om te zien hoe Gertjan de zaak heeft overgenomen en heeft voorzien van de nieuwe huisstijl. De manier waarop ze omgaan met hun medewerkers verdient veel lof. Door hun transitie naar vastgoedonderhoudsbedrijf, waarbij ze vastgoedeigenaren volledig kunnen ontzorgen, zijn ze ook veel interessanter geworden voor organisaties en vastgoedeigenaren”, stelt Mulder.

Educatie
Reijnders werkt regelmatig met Felix Van Der Putten Verf samen op het gebied van educatie. Iets dat past binnen de kernwaarde vernieuwend die Reijnders wil uitdragen. “Reijnders staat voor vooruitgang en innovatie. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van verf en toebehoren. Daarom komen we regelmatig een presentatie geven over relevante ontwikkelingen of scholen we hen klassikaal of digitaal bij”, aldus Mulder. Voor de verfgroothandel is Reijnders een belangrijke klant, maar bovenal een fijne partner om mee samen te werken. En dat is de basis voor een goede samenwerking. Ik zou dan ook zonder twijfel aanraden bij bedrijven en instellingen om het vastgoedonderhoud voor haar rekening te nemen.”

‘Als kennispartner ondersteunen wij Reijnders in hun vooruitstrevende en innovatieve karakter’
Terug naar overzicht