Vastgoedonderhoud Noord Limburg

Timmerwerkzaamheden

Onze medewerkers en timmerkrachten voeren de werkzaamheden in eigen beheer uit. Hierdoor is er efficiëntie op de werkvloer en minder overlast voor de gebruikers van uw pand. Wij kunnen de volgende timmerwerkzaamheden uitvoeren: -houtreparaties - houten delen vervangen -afstellen en passchaven van deuren en ramen -aanbrengen van betimmeringen -plaatsen van neus- en glaslatten -deuren en kozijnen vervangen -uitvoeren van inspecties van houtrot -alle voorkomende timmerwerkzaamheden.

Offerte aanvragen

Bel gerust voor een offerte met
0478 582 635

Offerte aanvragen

Passie

Professionaliteit

Duidelijkheid

Vernieuwend

Saamhorigheid

Houtrot repareren

Bij het repareren van houtrot gaan wij uit van preventief onderhoud om vervanging zo veel mogelijk te voorkomen. Houtrot herstellen maakt onderdeel uit van het Repair Care-systeem. Dit systeem gaat uit van duurzaam houtherstel- en onderhoud. Organisaties die ‘repair-care D.O.E.’ gecertificeerd zijn werken volgens hoge maatstaven, waarbij kwaliteit op het gebied van werkvoorbereiding, reparaties, veiligheid en milieu hoog in het vaandel staat.

Betonreparatie

De stabiliteit van uw pand kan ernstig achteruitgaan op het moment dat er schade is aan het beton. Deze schade kan het gevolg zijn van te zware belasting of strenge vorst. Onze mensen maken een plan van aanpak om het beton op de juiste manier te herstellen, zodat uw vastgoed in perfecte staat verkeert.

Onderhoudsplan

U wilt graag de waarde van uw pand behouden en daarbij voorkomen dat er achterstallig onderhoud uitgevoerd moet worden. Daarvoor ontwikkelden wij het meerjaren-onderhoudssysteem. Op basis van planmatig onderhoud betaalt u een vast bedrag per jaar. In deze periode gaan wij uit van preventief onderhoud, wat resulteert in een aanzienlijke besparing op onderhoudskosten. Herstelwerkzaamheden of correctieonderhoud wordt namelijk met dit plan voorkomen.  Als eigenaar van uw pand wordt u ontzorgd op het gebied van schilderwerk en vastgoedonderhoud.

Kosten vastgoedonderhoud

Meer informatie over de kosten van schilderwerken en/of vastgoedonderhoud?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsnaam