Indy

𝐈𝐧𝐝𝐲 𝐰𝐞𝐫𝐝 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐧𝐞𝐞𝐟 𝐁𝐫𝐚𝐦: 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐭 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐫𝐨𝐨𝐬
‘Misschien moet je ook schilder worden’, zei Indy’s neef Bram een jaar of vier geleden tegen hem. En dat pakte goed uit. Hij rondde de opleiding af én beschikt inmiddels over een vast dienstverband bij Reijnders.
𝐀𝐟𝐰𝐢𝐬𝐬𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠
Indy Phillips (22) begon aan het CIOS. Daarna startte hij een horeca-opleiding. Beiden waren niet aan hem besteed. Het schilderwerk daarentegen was een schot in de roos.
𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧
Met dank dus aan neef Bram, die zijn neefje al een heleboel handigheidjes bij bracht. “Wat ik leuk vind aan schilderen? De afwisseling en het contact met de klanten. En om vanuit het niets iets moois te maken.”
𝐉𝐨𝐧𝐠𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧
Indy ging tijdens zijn opleiding één dag naar school. De overige vier dagen werkte hij bij Reijnders. Nadat de Wanssumer zijn opleiding afrondde, kreeg hij een vaste aanstelling bij het bedrijf.
'𝐈𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐥𝐤𝐚𝐚𝐫 𝐤𝐥𝐚𝐚𝐫'
“Ik heb het hier heel goed naar mijn zin. De reden? De sfeer is goed. Hier werken veel jonge mensen. Het is voor nieuwe medewerkers makkelijk aanpassen, want iedereen staat voor elkaar klaar. Het is een sfeer waarin het fijn werken is. Want zeg nu eerlijk: een goede band met collega’s maakt het werk toch veel leuker?”
‘𝐌𝐞𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧’
De komende jaren staan in het teken van een complete schilder worden. “Meters maken, noemen we dat hier. Praktijkervaring opdoen.”
𝐒𝐭. 𝐀𝐧𝐧𝐚𝐩𝐚𝐫𝐤
Dat doet Indy onder meer bij de renovatie van de monumentale panden op het St. Annapark in Venray. “Alles renoveren we daar: ramen, deuren, kozijnen, noem maar op. Het geeft een kick als je daarna het resultaat ziet.”
𝐒𝐕 𝐔𝐧𝐢𝐭𝐞𝐝
Wie Indy niet kent als schilder, kent hem misschien van SV United. Daar is hij een van de bepalende spelers in het eerste elftal. Hij speelt daar samen met.. jawel, zijn neef Bram. Indy: “Daar kan ik hem af en toe nog iets leren.”
Indy
Terug naar overzicht