Jari

‘Reijnders is een bedrijf waar ik toekomst heb’

Reijnders bestaat uit een team van enthousiaste, gepassioneerde mensen. Een van hen is Jari Wijnhoven (23) uit Blitterswijck die inmiddels drie jaar bij Reijnders werkt. En dat ziet hij voorlopig niet veranderen. “Ik heb hier volop mogelijkheden om me te ontwikkelen. Het is een bedrijf waar ik toekomst heb.”

Jari volgde de vierjarige opleiding tot schilder aan het Technovium in Nijmegen. In 2017 rondde hij die af, waarna Jari direct een vast contract kreeg bij Reijnders. “Daar was ik heel blij mee. Tijdens mijn opleiding liep ik al stage hier. Voordat ik ‘echt’ begon, kende ik het bedrijf en de werkwijze dus al. Dat maakte de overgang naar het werkzame leven een stuk makkelijker.” Het werk als allround schilder bevalt Jari uitstekend. “We hebben hier een leuke groep en ik heb volop mogelijkheden me verder te ontwikkelen.”

Grote panden en woningen volledig opknappen, daar krijgt Jari energie van. Als de klant dan tevreden is, ben ik het ook. Dat geeft veel voldoening.” Inmiddels heeft hij al leuke projecten afgerond. Zo werkte hij aan een opknapbeurt van een herenhuis in Nijmegen, het Freulekeshuus in Venray en is hij betrokken bij het onderhoudsplan van het VieCuri in Venlo. “Als ik dan langs het ziekenhuis kom en zie wat ik daar geschilderd heb, dan ben ik daar wel trots op.”

De inwoner van Blitterswijck, die in het eerste voetbalelftal van het dorp speelt, heeft veel verschillende klanten waar hij naar toe gaat. “Iedere ochtend kom ik op de zaak en dan liggen daar de bonnen klaar waar vermeld staat waar ik naar toe kan. Dan verzamel ik mijn spullen en ga ik op pad. Soms alleen, maar ook regelmatig met een collega”, vertelt hij. Het meest geniet Jari van de zomermaanden. “Lekker in de buitenlucht met een muziekje aan, heerlijk!”

De vernieuwende en informele sfeer die binnen het bedrijf hangt is kenmerkend voor Reijnders, zo vertelt Jari. “Onze directeur Gertjan is bijvoorbeeld ook heel leergierig en altijd bezig met innoveren. Dat straalt over naar de rest van de medewerkers.” Reijnders besteedt ook veel aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Zo wordt ieder jaar uitgebreid geëvalueerd en worden wensen en doelen van werknemers besproken. De doelstellingen van Jari? “Het is in ieder geval een heel prettig gevoel dat er hier mogelijkheden zijn om door te groeien. Ik vind leidinggeven en zaken organiseren heel interessant. Maar eerst moet ik meer ervaring opdoen, voordat ik die stap kan maken.”

Jari
Terug naar overzicht