Wij zijn Reijnders!

Onze missie

We ontzorgen vastgoedeigenaren in het onderhoud, zodat hun vastgoed altijd in perfecte staat verkeert en er op lange termijn kosten worden bespaard: een vaste waarde voor de toekomst!

Het team van Reijnders is altijd op zoek naar talent en kwaliteit:

Vacatures

Onze kernwaarden

Duidelijkheid

Totaaloplossingen, klanten volledig ontzorgen. We houden daarbij van duidelijkheid: onze klanten hebben één aanspreekpunt.

Passie

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk trots op hun werk. Reijnders staat dan ook voor vakmanschap.

Vernieuwend

We lopen graag voorop: in werkprocessen en materialen zijn we altijd bezig met de laatste ontwikkelingen. We kijken daarbij altijd naar vernieuwingen die ons werk kunnen optimaliseren.

Saamhorigheid

We weten waar we met z’n allen voor staan en waar we naar toe willen. Dat zorgt voor energie en enthousiasme binnen ons team.

Professionaliteit

Bij alles wat we doen, staat kwaliteit voorop. We zetten in op kennis en scholing en we werken altijd aan het allerbeste resultaat. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom gebruiken we minder milieubelastende producten en werken we voortdurend aan het verminderen van milieu- en omgevingsfactoren. Dit doen we door in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van productie, producten, diensten en processen. Ook zetten we in op scholing: jonge en energieke leerlingen leiden we intern op om kennis in de regio over te dragen, en te behouden. Daarnaast geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich (verder) te ontwikkelen. Zo creëren we voor hen kansen op de huidige arbeidsmarkt.  

Ons team

Wij zijn trots op ons vak en doel om onze klanten te ontzorgen van hun schilderwerk en vastgoedonderhoud. Maar net zo trots zijn we op onze medewerkers en wat zij iedere dag doen. Ze plannen het werk zelf in, communiceren zelf met de opdrachtgever en leveren het werk op. Met passie voor het vak zijn onze medewerkers uw vaste waarde voor de toekomst.