Werkwijze

We begrijpen dat vastgoedeigenaren zo min mogelijk tijd kwijt willen zijn aan het onderhouden van hun pand, zodat ze zich kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Daar zorgen wij voor. Tijdens een eerste bezoek verzamelen we de juiste informatie, waarop we een plan baseren. Voor ons is dit slimmer werken. Met heldere communicatie wordt tijdverlies en meerkosten voorkomen. 

Herman | Reijnders

Herman

voor persoonlijk advies

neem contact op

Onderscheidend vermogen

We denken mee over de slimste onderhoudsaanpak die past bij de economische levensduur van het vastgoed. De focus van ons bedrijf is dan ook verlegd van projectmatige uitvoering naar ontzorging op langere termijn op basis van planmatig onderhoud. Hiervoor hebben wij GRS Optimaal ontwikkeld. Wij nemen het schilderwerken en vastgoedonderhoud voor een langere periode uit handen. U betaalt dan jaarlijks een vast bedrag, dat vooraf is afgesproken. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Een belangrijk aspect voor ons is om het milieu zo min mogelijk te belasten. We gebruiken minder milieubelastende producten en werken voortdurend aan het verminderen van milieu- en omgevingsfactoren. Dit doen we door de laatste ontwikkelingen bij te houden op het gebied van productie, producten, diensten en processen. Het proces wordt zo continu verbeterd. 

Ook zetten we in op scholing: jonge en energieke leerlingen leiden we intern op om kennis in de regio over te dragen, en te behouden. Daarnaast geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich (verder) te ontwikkelen. Zo creëren we voor hen kansen op de huidige arbeidsmarkt.  

Reijnders, een vaste waarde voor de toekomst.