Vastgoedonderhoud

Onderhoud van vastgoed is voor een eigenaar van een pand vaak een hele opgave, want hoe zorgt u dat alles goed onderhouden blijft? Daar heeft Reijnders dé oplossing voor, want wij bieden efficiënt en duurzaam onderhoud aan bedrijven, woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren, vastgoedbeheerders en zorginstellingen.

Resultaat gericht samenwerken

Wij denken vooraf mee over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de economische levensduur van het vastgoed. Daarbij werken we nauw samen met de opdrachtgever. Dit noemen wij resultaat gericht samenwerken, een bewust gekozen bedrijfsstrategie die leidt tot duurzamer beheer en onderhoud van vastgoed. Op het juiste moment voeren wij de onderhoudswerkzaamheden uit, zodat achterstallig onderhoud wordt voorkomen. Dit leidt tot een flinke daling van de kosten. Daarnaast verbetert het de kwaliteit en klanttevredenheid en verkort het de doorlooptijd.

Gertjan | Reijnders

Gertjan

voor persoonlijk advies

neem contact op

Timmerwerkzaamheden

Om het pand in perfecte staat te krijgen zijn timmerwerkzaamheden in bepaalde situaties noodzakelijk, voor zowel reparatie als preventief onderhoud. Onze ervaren timmerlieden verstaan hun vak en voeren de werkzaamheden in eigen beheer uit. Dit zorgt voor efficiëntie op de werkvloer en voor minder overlast voor de gebruikers van het pand.

Wij voeren de volgende timmerwerkzaamheden uit: houtreparatie, deelvervanging, afstellen en passchaven van deuren en ramen, aanbrengen van betimmeringen en kozijnen vervangen.

Houtrot repareren

Houtrot kan verschillende oorzaken hebben. Minimale of slechte verflagen, openstaande verbindingen, vochtintreding, achterstallig onderhoud en andere aanverwante bouwkundige problemen kunnen hiertoe leiden. Wanneer er eenmaal een kwetsbare plek is ontstaan, rot het hout sneller door. 

Houtrot herstellen en het voorkomen van houtrot gebeurt volgens het duurzame systeem van RepairCare. Hierbij gaan wij uit van preventief onderhoud om vervangen van hout zo veel mogelijk te voorkomen. D.O.E.-gecertificeerde organisaties werken volgens de maatstaven van RepairCare, waarbij kwaliteit op het gebied van werkvoorbereiding, reparaties, veiligheid en milieu hoog in het vaandel staat. 

Betonreparatie

Wanneer beton schade heeft kan dat ernstige gevolgen hebben voor de stabiliteit van uw pand. Betonschade wordt veroorzaakt door verschillende factoren, zoals te zware belasting of strenge vorst. Op basis van een inventarisatie stellen wij een plan van aanpak op om het beton op de juiste manier te repareren. Het beton herstellen wij bijvoorbeeld door de slechte delen weg te kappen tot aan de vaste betonstructuur. Vervolgens wordt het beton gerepareerd met behulp van een betonreparatiemortel. 

Vragen over beton reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!