Elly

Toegewijd, hartelijk én veelzijdig. Drie woorden die Elly perfect omschrijven. Met bijna een kwarteeuw toewijding aan ons bedrijf, is het nu wel eens tijd om haar verhaal uit te lichten.

 

Elly haar reis bij Reijnders begon bijna 23,5 jaar geleden. Toen er een vacature openstond, droeg een medewerker van Reijnders haar aan en na het eerste sollicitatiegesprek volgde al snel een tweede. Binnen no-time was Elly niet meer weg te denken en tot op de dag van vandaag versterkt ze met veel plezier ons team. Voordat Elly hier begon, werkte ze op een advocatenkantoor. “Dat is wel een hele andere omgeving. Maar alles heeft zijn charme. Door de jaren heen heb ik flink wat geleerd over het schildersvak en ik vind het een mooie wereld om in te werken.”

 

Hoe Elly haar dag eruitziet? “Eigenlijk is geen dag hetzelfde. En dat maakt het werken hier juist zo leuk.” Van het doornemen van de mail, tot het opstellen van offertes en het beheer van het ziekteverzuim; haar dagen zijn gevuld met een diversiteit aan taken die het kloppend hart van ons kantoor vormen. “Ik haal energie uit deze variatie en de bedrijfscultuur spreekt me ontzettend aan. We hebben echt een leuk team: we organiseren geregeld etentjes met het kantoorpersoneel en de kerstborrels zijn altijd gezellig.”

 

Sinds maart 2023 versterkt Annemiek het kantoorteam. “Ik heb hier best een tijdje alleen gezeten, maar ik ben blij met Annemiek. Het is fijn om werkzaamheden te kunnen delen én zo krijg ik de mogelijkheid om iets minder te gaan werken. Ik ben ondertussen de zestig gepasseerd dus dat heb ik ook wel verdiend, toch?” Zeker! En over hoe Elly die vrije tijd gaat besteden hoeft ze niet lang na te denken: “Ik vind pilates erg leuk en ik vind mijn rust in een goed boek of een moeilijk puzzelboek.”

Elly
Terug naar overzicht