Bijpraten met Gertjan (december 2022)

Gertjan is eigenaar en directeur bij Reijnders Onderhoud. Hij zet de lijnen uit, spreekt met opdrachtgevers en houdt zich bezig met relatie-acquisitie en netwerkbeheer. Het einde van 2022 nadert en het nieuwe jaar staat voor de deur. Gertjan is druk bezig met nieuwe plannen en er gebeurt veel: nieuwe onderhoudsstrategieën en grote sprongen in duurzaam én digitaal ondernemen. Tijd om even bij te praten.

Nieuwe onderhoudsstrategieën
“Bij Reijnders werken we altijd met een blik op de toekomst. We geloven in relaties op de lange termijn en proberen deze dan ook altijd aan te gaan met onze klanten. Door lang samen te werken, leren wij panden steeds beter kennen en kunnen we deze steeds beter van onderhoud voorzien. Dat resulteert weer in minder kosten op de lange termijn. In 2023 introduceren we dan ook verschillende onderhoudsstrategieën. De klant kiest de strategie die het beste bij zijn of haar bedrijf past.”

Ketenpartners
“Lange tijd stonden wij voor een totaal ontzorging van vastgoed. Diensten die wij zelf niet konden uitvoeren, lieten we uitvoeren door ketenpartners. Zo had de klant één aanspreekpunt en regelden wij de rest. Hier stappen we in 2023 vanaf.” Hoe dat er precies uitziet? “Simpel gezegd doen we alleen nog de dingen waar we écht goed in zijn. Schilder-, timmer- en glaswerk: daar ligt onze focus én kwaliteit. Daar ontzorgen we mee. Door de focus op onze core business te leggen, specialiseren we onszelf ook steeds meer. Ik geloof dat we op die manier onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Duurzaam ondernemen
“Duurzaamheid: het was al een hot item, maar het afgelopen jaar kwam het belang van duurzaam ondernemen in een stroomversnelling. Ook wij gaan hierin mee. We starten in 2023 met het verduurzamen van ons eigen pand. Daarnaast zijn we volop bezig met onderzoeken waar we bedrijfsmatig verduurzamingsslagen kunnen maken. Denk aan gereedschappen op accu, duurzame verfproducten en elektrische auto’s.”

Digitaal ondernemen
“Het aankomende jaar gaan we aan de slag met het automatiseren én digitaliseren van onze processen. Zowel op kantoor als op de werkvloer gaan we papierloos werken. Papierloos wordt voor ons het nieuwe normaal en dat sluit natuurlijk naadloos aan op het stukje duurzaam ondernemen van hierboven.

Kortom: wij staan niet stil. Door deze veranderingen door te voeren ontzorgen we onze klanten nog beter én geven we een stukje terug aan de wereld. Daar mogen we trots op zijn. Dan rest mij nog één ding: namens iedereen bij Reijnders wens ik jou hele fijne feestdagen en een goed 2023!”

Bijpraten met Gertjan (december 2022)
Terug naar overzicht