Bijpraten met Gertjan (juni 2022)

Het zijn mooie tijden voor Gertjan, eigenaar en directeur van Reijnders Onderhoud. Hij verwelkomde twee nieuwe medewerkers, zet binnenkort een heleboel jubilarissen in het zonnetje en ziet dat zijn medewerkers doen wat ze het liefste doen: werken in de buitenlucht. En, nog belangrijker: Gertjan werd in mei vader van een prachtige dochter. Hoog tijd om even bij te praten.

Nieuwe medewerkers
“Ik ben blij met de twee nieuwe medewerkers. Annemiek is aangetrokken voor de financiële administratie. Rob is afkomstig van Bos schilderwerken, het bedrijf dat wij in 2021 overnamen. Hij bekommert zich als calculator werkvoorbereider over de regio Boxmeer. Rob is daar een bekend en vertrouwd gezicht.”

“Voorheen deden Elly, Sander en ik op kantoor vrijwel alles met z’n drieën. Door de groei en overname van Bos schilderwerken was deze interne herstructurering nodig. Nu hebben we meer tijd voor andere dingen, zoals in gesprek gaan met personeel en klanten. Daarnaast richt ik me nu meer op de positionering van ons bedrijf.”

Zomerafsluiting
“Binnenkort hebben we ons jaarlijkse bedrijfsfeest. Daarbij nodigen we medewerkers met partner uit. Het wordt een leuke dag met muziek en we genieten uiteraard van een hapje en drankje. Fijn dat het dit jaar weer kan. Het versterkt ons saamhorigheidsgevoel. Daarnaast is het natuurlijk harstikke leuk. Ook gaan we dit jaar een recordaantal jubilarissen in het zonnetje zetten.”

Bos Schilderwerken
“Bos Schilderwerken is sinds 2021 onderdeel van Reijnders Onderhoud. Langzaam laten we beide bedrijven in elkaar overlopen. Dat doen we dus niet overhaast. Dat betekent dat de naam Bos Schilderwerken voorlopig blijft. Ook de website blijft in de lucht.”

“De medewerkers, die voorheen bij Bos werkten, zijn nu weliswaar formeel in dienst van Reijnders, maar zijn voornamelijk actief bij dezelfde klanten in de regio Boxmeer.”

Sporten
“De zomerperiode is een drukke tijd. Zeker nu ik net vader ben geworden. Maar dat betekent ook dat ik op mezelf moet letten. Hoe ik dat doe? Ik loop drie keer per week hard. Daar haal ik energie en ideeën uit. En het houdt me fit. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Bijpraten met Gertjan (juni 2022)
Terug naar overzicht