GRS optimaal: planmatig onderhoud

Wij dragen zorg voor het onderhoud aan uw pand op het gebied van schilderwerken en vastgoed. Daarvoor hebben wij GRS optimaal ontwikkeld, een onderhoudsplan gericht op langere termijn. Op basis van uw wensen en behoeften voeren wij planmatig onderhoud uit, zodat uw pand altijd in perfecte staat verkeert. Dat doen we voor een vast bedrag per maand, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Gertjan | Reijnders

Gertjan

voor persoonlijk advies

neem contact op

Onderhoudsplan

Kwaliteit, betaalbaarheid, gemak, flexibliteit en continuiteit. Dat zijn onze speerpunten bij het maken van het meerjaren-onderhoudssysteem. Achterstallig onderhoud en de daarbij gepaarde hoge kosten worden hiermee voorkomen. GRS Optimaal is niet alleen ontwikkeld voor vastgoedonderhoud, maar ook voor schilderwerken. Om verlies van de uitstraling aan uw pand te voorkomen is het belangrijk om zowel het buitenschilderwerk als het binnenschilderwerk te onderhouden.

Ketensamenwerking

Onze onderhoudswerkzaamheden bestaan onder andere uit timmerwerkzaamheden, houtrot repareren, glaszetten en betonreparatie. Met onze geselecteerde duurzame partners is het ook mogelijk u te voorzien op het gebied van dak-of spouwmuurisolatie, herstellen van voegwerk, energetische maatregelen of werkzaamheden op het gebied van elektro, installatie, schoonmaak of tuinonderhoud. Voordelen in deze duurzame samenwerking zijn onder andere grip op de kosten, kwaliteit en het uitvoeringsproces. En dat alles met maar één aanspreekpunt.