Bijpraten met Sander (maart 2024)

Met de winter achter ons en de lente in aantocht, is het tijd voor weer een belletje met Sander! Sander kijkt tevreden terug op de winterperiode en staat nu voor nieuwe uitdagingen en kansen.

"We hebben echt een goede periode achter de rug," vertelt Sander enthousiast. "We kwamen de winter goed door en hadden goede gesprekken met onze vaste opdrachtgevers. Ondanks dat de lente zich aankondigt, bevinden we ons nog volop in binnenwerk, wat ons in staat stelt om al onze medewerkers aan het werk te houden."

 

Uitbereiding van het team

Met de lente in zicht beginnen de buitenschilderwerken ook weer. "Vanaf half maart zien we altijd een toename in de aanvragen voor buitenwerk. Daarom zijn zelfs actief op zoek naar extra personeel om ons team te versterken," deelt Sander mee. "Het is belangrijk om goede krachten voor de toekomst te vinden." Sander is ook trots op de recente uitbreiding van het team: "We hebben er de afgelopen maanden twee dames bij gekregen, een mooie aanvulling op ons team dat voorheen toch uit bijna alleen maar mannen bestond! Daarnaast blijven we de samenwerking opzoeken met de schildersvakopleidingen."

 

Innovatie

Op het gebied van gereedschap en materialen blijft Reijnders Onderhoud innoveren. "We hebben nu een verfspuit die ons werk makkelijker en efficiënter maakt, wat natuurlijk ook voordelen heeft voor onze klanten. Daarnaast onderzoeken we nieuwe hulpmiddelen zoals exo-skeletten die het schilderwerk met 40 procent kunnen verlichten. Dit vind ik vooral erg belangrijk. Schilderen is lichamelijk zwaar werk en we willen echt dat onze medewerkers gezond met pensioen kunnen." Behalve gezondheid blijft ook veiligheid een belangrijk thema voor Reijnders Onderhoud. "Naast dat we recent een BHV-cursus en een keuring hebben gehad, willen we in 2024 onze focus op veiligheid nog verder aanscherpen. Het is belangrijk dat onze medewerkers hun werk veilig kunnen uitvoeren," legt Sander uit.

 

Snelheid

Waar Sander ook trots op is, is de manier waarop Reijnders Onderhoudt zich onderscheidt met snelheid van offerte en uitvoering. "We krijgen veel positieve reacties op onze efficiëntie en snelheid. Onze medewerkers bouwen een vertrouwensband op met de klanten door de regelmatige bezoeken. Dat persoonlijke contact is goud waard." Met een team van ongeveer 30 medewerkers houdt Sander graag de lijnen kort. "Zo blijven we betrokken en hebben we een duidelijk beeld van wat er binnen ons bedrijf en bij onze klanten speelt.”

Bijpraten met Sander (maart 2024)
Terug naar overzicht